Måttanpassade glasväggar

Varje bostad, villa och lägenhet består av ett antal nyckeldetaljer som definierar stilen. Industriell stil har kommit för att stanna och vi gillar den extra mycket för att hantverket bakom detaljerna ofta får stå i centrum. Tillsammans med basfärgen svart och material i metall som möter glas är denna stil nu utbredd över hela Skandinavien.

När bostadspriserna återigen tagit fart är vi fler som letar på Pinterest för att hitta inspiration till att göra den perfekta renoveringen. Det som påverkar priset på en bostad som ska läggas ut till försäljning är grundfaktorer som läge, föreningsekonomi, placering i huset och givetvis antal kvadratmeter. En annan viktig parameter är hur de givna kvadratmetrarna disponeras och hur många rum som ryms. Ett populärt sätt att skapa ett separerat sovrum är att låta bygga en glasvägg. En måttanpassad vacker glasvägg kan göra hela skillnaden för hur din lägenhet uppfattas. Du kan låta ljusflödet bestå samtidigt som du på ett snyggt sätt kan skärma av en yta från en annan. Med olika varianter av säkerhetsglas, laminerat glas eller spegelglas kan du skapa både ljudisolering och en behagligare planlösning.

Glasväggar som måttbeställs och monteras i din lägenhet kan användas för mycket mer än bara att skapa ett rum till. Även om det vanligaste exemplet är att skärma av och skapa en lugn sovplats så finns det många fler platser och smarta tricks. Att skapa en duschvägg, en bastuvägg i glas eller att ta ner en vägg mellan kök och vardagsrum och ersätta den med glas är ytterligare exempel. Vi märker att personer väljer att bygga en glasvägg både för att det är snyggt men också för att det innebär att man behåller ljuset i bostaden om man jämför mot en målad vägg. Vi rekommenderar att köpa en glasvägg från ett företag som har kunskapen som krävs för att smideskonsten ska vara av högsta kvalitet.