Tapwell är hetast i år igen

Är det dags att renovera köket eller badrummet så har du förmodligen inte missat Tapwell. Det svenska kvalitetsmärket erbjuder ett brett sortiment av diskhoar, blandare, duschar och badrumsinredning. Redan från början har Tapwell varit drivande inom trender och har i många år varit det varumärke som flyttar trender inom dessa kategorier. Med en uppsjö av inspirerande bilder på Pinterest och Instagram är det lätt att förstå att valet är enkelt för många.

Den kräsna kunden förväntar sig bra kvalitet till rätt pris och att kunna hålla ihop materialval genom hela rummet. I badrummet kan du kombinera duschblandare, tvättställsblandare och ho med knoppar och krokar och i köket kan du hitta dina favoriter bland köksblandare, diskhoar och tvålpumpar. Många av de som väljer Tapwell-produkter till sitt kök är medvetna om vad som är trend och vad som är passé och andra varumärken som hänger ihop är bland andra Beslag Design och Buster+Punch.

Hos Frontapply.se kan kunden välja nästan alla köksdetaljer på ett och samma ställe. Många kunder bestämmer sig för svart och då vill man ha den färgen på såväl handtag, knoppar, blandare och diskho. I samband med att du byter till HTH, Ballingslöv, IKEA eller någon annan kvalitetstillverkare så kan du passa på att se vilka detaljer som kan bytas ut från standardsortimentet. Populära produkter från Tapwell är Diskho 5040 som är en ho anpassad till ett köksskåp som är 60 cm brett. För den som har 80-skåp är modellen 8040 favoriten med en bred och djup enkel skål. För svensk standard är det klokt att välja en blandare som har inbyggd diskmaskinsavstängning inne i det som kallas kroppen. Då kan du enkelt sätta på eller stänga av vattnet till din diskmaskin direkt på kranen. Två trendande modeller som har just dm-avstängning är ARM887 och EVO184. EVO-serien är lite mer klassisk med ARM-serien är lite mer modern.